>>-Antakaa minulle jotakin vahvistavaa,Taikuri sanoi.-Tämä alkaa käydä hermoilleni.
Muumimamma juoksutti hänelle heti pannukakkua ja hilloa ja antoi hänelle suuren lautasen. Taikurin syödessä kaikki uskaltautuivat hiukan lähemmäksi.
Sellainen henkilö,joka syö pannukakkua ja hilloa,ei voi olla kauhean vaarallinen. Hänen kanssaan voi puhua.>>

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Synttäritunnelmia jouluvalmistelujen keskellä :)

Poikani jalkkisjoukkueen joukkueenjohtajan kaksoset täyttivät 9v ja multa tilattiin kakut :) Pojalle jalkapallo ja tytölle Littlest Pet Shop -aiheinen kakku :)Kuorrutin molemat kakut sokeimassalla, kun marsipaanista eivät tykkää. Tytön kakku on vaalealla pohjalla sitruunatahna-kinuskivaahtotäyte, pursotukset diplomaattikreemiä.
Pojan kakku myös vaalealla pohjala, täytteenä diplomaattikreemi ja mansikkahillo. Molemmat kakut kostutin sitruunalimulla.









Myös Muumitalon väänsin piparkakkutaikinasta omaa keittiötä kaunistamaan - siitä tuli ihan vino ja hassu :D mutta musta oikein sympaattinen ja söpö :D




Just nyt on oman reseptin mukaan ekaa kertaa kokeilemani jouluinen suklaakakku uunissa....toivottavasti onnistuu. Siitä koristelen itsenäisyyspäivän kakun :) Kuvaa pukkaa heti kun on valmis :)

Ihanaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!!!

1 kommentti:

  1. Oi miten kaunis tuo Sonjan kakku!! Todella hieno! Mullakin odottaa muumitalo kokoamista ja koristelua, kun vaan ehtis =)

    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista