>>-Antakaa minulle jotakin vahvistavaa,Taikuri sanoi.-Tämä alkaa käydä hermoilleni.
Muumimamma juoksutti hänelle heti pannukakkua ja hilloa ja antoi hänelle suuren lautasen. Taikurin syödessä kaikki uskaltautuivat hiukan lähemmäksi.
Sellainen henkilö,joka syö pannukakkua ja hilloa,ei voi olla kauhean vaarallinen. Hänen kanssaan voi puhua.>>

perjantai 25. joulukuuta 2009

Hyvää Joulua!

Hyvää joulua kaikki harvat blogini lukijat :) Joulua vietellään ja on ihanaa rauhoittua perheen pariin joulun tunnelmaan.

Laittelenpa tähän joulukuun leipomuksia. Itsenäisyyspäivänä menimme mieheni vanhemmille syömään heidän laittamaansa sorsapaistia ja minä lupasin tuoda jälkiruuan. Leivoin suklaakakun, jonka täytin vaniljakreemillä. Kuorrutus ja koristelut pursottelin diplomaattikreemillä. Hyvää tuli ja tämän näköinen:
20.12 oli ystäväni pojan 3v-synttärit, joihin toivottiin työkone-aiheista kakkua. Tällaisen väsäsin ja synttärisankari oli ihastuksissaan! Vaalea kakkupohja, mansikkahilloa ja diplomaattikreemiä on välissä, pursotukset myös dilomaattikreemiä, kuva maalattu marsipaanille.Äitini tilasi minulta "suklaisenn yksinkertaisen, ei kokonaan kuorrutetun" joulukakun. Tällainen siitä sitten tuli ja kuulemma hyvää oli ollut:

Parhaillaan työn alla on huomiseksi tilattu Pingu-aiheinen kakku kaksi vuotta täyttävälle kaverini pojalle :) Uudeksi vuodeksi ajattelin myös suunnitella jonkun kakun :) Kyllä leipominen on mukavaa!

Ihanaa ja rentouttavaa - ja ennen kaikkea makeaa joulua kaikille! Kohti vuotta 2010 mennään, missä uudet seikkailut odottaa :) Kiitos kaikille blogini lukijoille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti