>>-Antakaa minulle jotakin vahvistavaa,Taikuri sanoi.-Tämä alkaa käydä hermoilleni.
Muumimamma juoksutti hänelle heti pannukakkua ja hilloa ja antoi hänelle suuren lautasen. Taikurin syödessä kaikki uskaltautuivat hiukan lähemmäksi.
Sellainen henkilö,joka syö pannukakkua ja hilloa,ei voi olla kauhean vaarallinen. Hänen kanssaan voi puhua.>>

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Tilasin Ullanunelmasta ihania pikkuleipämuotteja, lisää väriaineita ja jotain muutakin mutta unohdin että mitä... :D Just tuli sähköpostia että paketti on matkalla ja seurantakoodi - ja mä innostuin heti että JES ne voi olla perillä jo huomenna jos hyvin käy! :) Jos saan ne huomenna jo, niin huomisen ohjelmaan kuuluu sen anoppimini pyytämän kakun leivonnan aloittamisen lisäksi pikkuleipien leipomista uusilla muoteilla ja pikeerillä koristelua :)

Tää on hei uskomaton tää leivontakärpänen - se kun pääsee puraseen niin pois alta! :D Lapset on ollu kyllä mielissään, kun äiti leipoo nykyään niin usein :D Mies vaan pyörittelee päätään :D Tänään kävin illalla vielä poikien kanssa kirjastossa ja lainasin sieltä pari laivonta-aiheista kirjaa ja kasan askartelukirjoja, erityisesti korttiaskarteluun keskittyviä opuksia :) Mä rakastan kesä enkä tahtois että se loppuu - mutta syksyn ainoa hyvä puoli on se, että sadesää innostaa ja inspiroi puuhailemaan kotona kaikkea mukavaa, kuten askartelemaan ja leipomaan :)

Nyt virkavapaalla on ihanaa kun on aikaa uppoutua leipomiseen :) Esikoisella alkoi kolmosluokka ja kuopus meni ekalle tänään - nyt oikeasti tuntuu että Arki isolla aalla alkoi - ja se tuntuu yllättävän hyvältä, mä nautin kotiäitiydestä :) Huomenna taas leivotaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti