>>-Antakaa minulle jotakin vahvistavaa,Taikuri sanoi.-Tämä alkaa käydä hermoilleni.
Muumimamma juoksutti hänelle heti pannukakkua ja hilloa ja antoi hänelle suuren lautasen. Taikurin syödessä kaikki uskaltautuivat hiukan lähemmäksi.
Sellainen henkilö,joka syö pannukakkua ja hilloa,ei voi olla kauhean vaarallinen. Hänen kanssaan voi puhua.>>

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Tästä se lähtee! :)

Elämäni eka blogi :) Kakkuinnostus vei mennessään ja Eben suosituksesta päätin kokeilla blogin pitämistä minäkin :) Olen vasta aloittelija tässä leipomisen maailmassa, mutta sitäkin innokkaampi - ja malttamaton! Olisi niiiin mukavaa osta heti kaikki ja voida ostaa kaikki maailman tarvikkeet ja väriaineet ja kimalteet ja kakkuvuuat ja KAIKKI! :D Mutta jos nyt yrittäis ensin opetella ihan noita perusasioita ja tätä blogin pitoa siinä samalla :D

Eilen tein elämäni ekan kerran pikeeriä ja siitä pursottelin kirjaimia ja koukeroita leivinpaperin päälle. Kuivuttuaan irroittelin ja pakkasin hyvin varovasti rasioihin :) Sokerimassasta askartelin eilen myös ruusuja ja muita kukantapaisia. Paljon täytyy vielä harjoitella, mutta alottelijan näperryksiksi onnistuivat ihan hyvin :)Anoppi pyysi minua leipomaan parhaalle ystävälleen nimipäiväkakun ja se pitäisi olla valmiina perjantaina. Siihen niitä kukkiakin väänsin. Niin ja teinhän minä eilen myös autokakun pojalleni, joka aloitti tänään ekaluokalla koulussa! Armeliaasti poika antoi isoveljenkin maistaa vaikka kakku olikin hänen koulun aloituksen kunniaksi tehty :D

Tähän perään latailenkin kuvia ekoista aloittelijan kakkuyritelmistä :D
Tänään olisi tarkoitus sitten VIELÄ vääntää lehtiä sokerimassasta - tällainen sateinen päivä sopiikin siihen hommaan täydellisesti!

2 kommenttia:

  1. Tosi nopeeta toimintaa ja hienosti pääsit alkuun. Upeita tuotoksia heti :D Linkitän sivusi, sopiiko?

    VastaaPoista
  2. Tottakai sopii! Linkitä vaan, kivahan tuo ois saada lisää lukijoita :) Kiva kun kävit täällä :))) Tuotoksien upeudesta en mene vannomaan :D mutta alottelijahan tässä vasta ollaankin!

    VastaaPoista