>>-Antakaa minulle jotakin vahvistavaa,Taikuri sanoi.-Tämä alkaa käydä hermoilleni.
Muumimamma juoksutti hänelle heti pannukakkua ja hilloa ja antoi hänelle suuren lautasen. Taikurin syödessä kaikki uskaltautuivat hiukan lähemmäksi.
Sellainen henkilö,joka syö pannukakkua ja hilloa,ei voi olla kauhean vaarallinen. Hänen kanssaan voi puhua.>>

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Muumeilua :D


No nyt on Muumi-kakku tehty ja toimitettu 3-vuotiaalle Leeville synttärijuhliin :) Muumista ei tullut niin hyvä, kuin olisin toivonut, mutta kyllä sen kai Muumipeikoksi tunnistaa, ainakin minun poikani tunnistivat :D
Muumi, kukat ja kyltti sokerimassaa, teksti elintarviketussilla. Nurmikko on spaghettityllalla pursotettua vaniljaista sokerikreemiä, joka on värjätty elintarvikevärillä. Alle levitin kerroksen vihreäksi värjättyä kermavaahtoa - niin ei haittaa vaikka nurmikko-pursotusten väliin jäisi pieni rako sinne tänne, sitä ei niin huomaa, kun allakin on vihreää :D Ensi keskiviikoksi minun pitäisi suunnitella 25 hengen tähti-aiheinen kakku ystävälleni, joka vie sen töihin viimeisenä työpäivänään, ennen jatkokoulutukseen siirtymistä, sekä n.10 hengen kakku lapsille (ystäväni on päiväkodissa töissä) - sen aihe on vapaa :) Eli nyt ei muuta kun ideoimaan ja suunnitteleemaan uusia tuulia!
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin eka kertaa blogiisi. Hienoja kakkuja olet tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Hei, kivaa - joku on lukenu tätä minunkin blogiani! :D Kiitokset ja tervetuloa uudestaan! :)

    VastaaPoista