>>-Antakaa minulle jotakin vahvistavaa,Taikuri sanoi.-Tämä alkaa käydä hermoilleni.
Muumimamma juoksutti hänelle heti pannukakkua ja hilloa ja antoi hänelle suuren lautasen. Taikurin syödessä kaikki uskaltautuivat hiukan lähemmäksi.
Sellainen henkilö,joka syö pannukakkua ja hilloa,ei voi olla kauhean vaarallinen. Hänen kanssaan voi puhua.>>

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Violettia...

Nyt on kaverini Suskin 30v-kakut tehty ja toimitettu tyytyväiselle päivänsankarille :) Suski tilasi kaksi n.20 hengen kakkua työpäikälleen vietäväksi, ainoa toive oli että kakut ovat eri makuisia ja ettäniissä on vähän violettia, mikä on Suskin ehdoton lempiväri :)

Toinen kakku on vaalealla pohjalla, täytteenä mansikkahillo, lemon curd ja diplomaattikreemi, päällä marsipaanilevy, reunat pursotettu (erittäin rumasti) kermalla - mä oon NIIN huono pursottamaan.... :/

Toinen kakku on tummalla pohjalla ja täytteenä suklaamousse ja diplomaattikreemi. Päällinen myös marsipaania ja reunat pursotettu kermalla.

Kukat molemmissa kakuissa tumman violetilksi pastavärillä värjäämääni marsipaania, toisessa reunalla ihan pieniä hopeakuulia ja toisessa sokeroituja ruusunlehtiä, joita jäi yli poikani juhlista :) Kuviot olen painanut marsipaaniin muotilla ja sitten kimalletomulla värjännyt topsypuikkoa apuna käyttäen :)

Tässä vielä "siskokset" vierekkäin :D
Seuraavan kakun suunnittelu on jo aloitettu, torstaiksi väännän pojalleni luokkakavereilleen tarjottavaksi Bart Simpson -aiheisen kakun :) Ajattelin maalata kuvan sokerimassan päälle.... Suunnittelu jatkuu :)

1 kommentti:

  1. Kauniita, trendikkäitä lila-kakkuja ! Terv. nami-hiiri

    VastaaPoista