>>-Antakaa minulle jotakin vahvistavaa,Taikuri sanoi.-Tämä alkaa käydä hermoilleni.
Muumimamma juoksutti hänelle heti pannukakkua ja hilloa ja antoi hänelle suuren lautasen. Taikurin syödessä kaikki uskaltautuivat hiukan lähemmäksi.
Sellainen henkilö,joka syö pannukakkua ja hilloa,ei voi olla kauhean vaarallinen. Hänen kanssaan voi puhua.>>

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Kymppikakkuja!

Heippa taas pitkästä aikaa! :)

Vanhempi poikani täyttää 9.2 pyöreät kymmenen vuotta ja sukulaisten kanssa juhlittiin jo eilen. Juhlatarjottavia tein kolmen päivän ajan melkein kyllästymiseen asti...onneksi vain melkein ;)

Tänään vielä teen kaksi kakkua kaverilleni töihin vietäväksi, hän täyttää tänään 30v. Ja ens viikolla vien poikani kouluun kakun, hän kun halusi tarjota luokkakavereilleen ja opettajalleen kakkua karkin sijaan, kun ensimmäisen kerran täyttää pyöreitä vuosia :)

Tässä kuvamateriaalia eiliseltä...

Tässä juhlapöytä hetkeä ennen kuin juhlaväki hyökkäsi sen kimppuun :D Tarjolla oli kinkkupiirakkaa, katkaraputäytteisiä tuulihattuja, cocktailpiirakoita & munavoita, maapähkinäbrownieseja,sitruunapikkuleipiä + kaupan Ballerina-keksejä, marjaisaa juustokakkua, marenki-sitruunakakkua ja täytekakkua :)Tässä täytekakku - pohjana oli sekä vaaleaa että tummaa kakkupohjaa, väleissä suklaamoussea ja diplomaattikreemiä, päällä syötävä kuva, pursotukset kermavaahtoa, reunat sokerimassaa ja reunojen koristelut pikeeriä ja sokeritimantteja :)Tässä kuva vielä noista reunoista:Tässä on marjainen juustokakku, kuvioidulla valkosuklaareunuksella, koristeena kultahilettä ja sokeroimani ruusunkukka :)Ja tässä vielä marmoroidut maapähkinä-suklaabrowniet,koristeena sokeroimiani ruusun terälehtiä :)
Illalla tai viim. huomenna pukkaa uutta kuvaa, kun saan kaverini 30v-kakut tehtyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti