>>-Antakaa minulle jotakin vahvistavaa,Taikuri sanoi.-Tämä alkaa käydä hermoilleni.
Muumimamma juoksutti hänelle heti pannukakkua ja hilloa ja antoi hänelle suuren lautasen. Taikurin syödessä kaikki uskaltautuivat hiukan lähemmäksi.
Sellainen henkilö,joka syö pannukakkua ja hilloa,ei voi olla kauhean vaarallinen. Hänen kanssaan voi puhua.>>

torstai 13. elokuuta 2009

Torstain fiiliksiä

Tänään on taas niin flunssainen olo, ettei edes leipominen meinaa innostaa... Mutta tänään on leivottava, koska huomiseks oon luvannu anopilleni sen kukkakakun. Teen kakkupohjan, kostutan ja täytän hyydytettävällä täytteellä - huomenna sitten kuorrutan ja koristelen. Mietin että kuinka hyvin sokerimassasta tehdyt koristeet kestää kosteutta..?? Kun anoppini vie kakun ystävälleen jo huomenna, mutta kakku tarjotaan vieraille ja syödään vasta lauantaina. Että kun laitan sokerimassakukkia kakun päälle perjantaina, niin miltä ne näyttää lauantaina..? Pysyykö kasassa..? No, sittenhän se selviää....jos kakku on sulanut katastrofi lauantaina niin tiedän mitä jatkossa tehdä toisin :P

Pikkuleipämuottejani odotan yhä....matkalla on jo tuo Ullanunelma-lähetykseni, mutta ehtiikö jo tänään perille..? Sitä jännityksellä odotan :D Pikkuleipiä tekisin mielelläni iltapuhteinani tänään :) No, jos paketti ei tänään tule perille, niin huomenna viimeistään :)

Kortinteko-kirjoja lueskelin eilen iltalukemisenani ja sain inspiraation askarrella taas pitkästä aikaa kortteja :) Täytyykin hakea vähä kartonkia, se kun on vähissä, muuten noita tarvikkeita taitaa ihan mukavasti jo valmiina ollakin :)

Lukeekohan näitä mun juttuja kukaan..? :D Jos käytte täällä lukemassa, niin jättäkää kommenttia, niin tiedän että olette käyneet :) Kiitos :)

Huomenna taas pukkaa sitten uutta kakkukuvaa, kun oon saanu se kukkakakun tehtyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti